Werken bij Zahet


Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Zie jij jezelf al groeien in de zorg? Bekijk hier alle mogelijkheden.

Voor Stichting ZAHET zijn we op zoek naar Verzorgende(n) IG

Omschrijving
Stichting ZAHET biedt zorg en diensten aan in Nederland wonende ouderen, c.q. mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking die behoefte hebben aan zorg in eigen taal. Stichting ZAHET stelt zich ten doel, een bijdrage aan de gezondheid, zelfredzaamheid en het welzijn van zorgbehoevende ouderen te leveren, in hun eigen taal, waarbij rekening gehouden wordt met hun geloofsovertuiging, gewoontes, gebruiken en cultuur ten einde de kwaliteit van het leven te verhogen. De doelgroep waarmee je werkt bestaat uit met name oudere cliënten met Psychogeriatrische en Somatische problemen.

Wat biedt Stichting ZAHET jou?
Wij vinden het belangrijk dat mensen zich welkom bij ons voelen. Onze klanten, maar zeker ook onze medewerkers. We willen altijd het beste voor iedereen. Op een respectvolle en gelijkwaardige manier met elkaar omgaan, oprechte bevlogenheid, zelfstandigheid, communicatie gericht op samenwerken en plezier in het werk zitten in onze sterke organisatiecultuur. Dit alles vormt een wezenlijke basis voor onze prettige werkomgeving. Met een goede begeleiding, opleidings-en doorgroeimogelijkheden en met aandachtsvelden waarin jij je kunt verdiepen, zorgen we dat je elke dag het beste uit jezelf haalt en jezelf blijft ontwikkelen. Je ontvangt bij indiensttreding gelijk een vaste aanstelling. Wij hanteren de CAO VVT.

Verzorgende IG (uren in overleg)De Functie-omschrijving:
  • je kunt goed achterhalen wat de wensen en behoeften van je klanten zijn, en stemt daar de ondersteuning steeds op af;
  • persoonlijke en professionele belevingsgerichte zorg op maat te verlenen. Jij maakt de cliënten en hun familie blij;
  • je bent geduldig en nauwkeurig, voelt je verantwoordelijk en werkt hard;
  • je kunt goed samenwerken en stimuleert en motiveert zowel cliënten als collega's;
  • je werkt belevingsgericht, probleemoplossend en kunt prioriteiten stellen in de verzorging en medicatie uitreiking;
  • je ontwikkelt je voortdurend en wilt op de hoogte blijven van de nieuwste zorginzichten en je wilt je vaardigheden verbeteren;
  • je hebt affiniteit met Turkse ouderen;

De Functie-omschrijving:
  • je hebt een diploma Verzorgende IG (niveau 3), Ziekenverzorging of MDGO-VP;
  • je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen;
  • je bent flexibel en je bent in staat om cultuursensitief te kunnen werken.
We zijn zowel op zoek naar Verzorgenden IG voor in de thuiszorg als voor het gasthuis in Nijmegen.

Stuur jouw cv met motivatie naar de HRM afdeling t.a.v. mevr. Z. Bal, z.bal@zahet.nl
Voor meer informatie over deze vacture kun je contact opnemen met Kim Loeffen, Wijkverpleegkundige en Coördinator Zorg op 06-84070375.

Geen geschikte vacature gevonden?

Geen probleem. Je kunt ons ook gewoon een open sollicitatie sturen. Stuur je open sollicitatie samen met je CV door naar info@zahet.nl en wie weet vinden wij een gepaste functie voor je. Vergeet niet te motiveren waarom je bij ons zou willen werken.
ZORG AANVRAGEN